Squad War Leírás

Go down

Squad War Leírás

Témanyitás by DarkAngel on Szomb. Márc. 17, 2018 3:11 pm

Sziasztok!

Ebben a részben szeretném összeszedni egy War menetét, illetve a lényegét szerintem. A leírást három részre osztom. Egy általános, egy felkészülési, és egy War.

Általános:

Ez a játéknak egy olyan eleme, ahol a Squad tagjai közül 15-en mérhetik össze az erejüket egy másik csapattal. A War-t a Leader vagy valamelyik Officer indíthatja, ő válsztja ki a csatában résztvevőket. A lényeg, hogy támadni 1 - 1 ellen kell, de mégis fontos a csapatmunka. Minden War alkalmával három bolygó segítiu a játékosokat. Ezeket el kell foglalni, és valamilyen plussz képességet (ezt a bolygóra kattintva az info fülön látod) ad a csaták folyamán, amíg valamelyik csapat birtokolja. Minden támadás után a bolygó erőssége nő egyet. Elfoglalni ugyanúgy kell mint a sima csatákban. A War idelye alatt mindenkinek 3 támadása van, ha valaki bolygót foglal, akkor az is beleszámít. Fontos még, hogy az adott bolygón az Armory képességek elfoglaláskor működnek, de a PvP-ben nem alkalmazhatóak. A war 2 napig tart, és komoly ajándékok várnak a győztes csapatra a végén. A két napból az első a felkészülés.

Felkészülés:

24 óra áll a tagok rendelkezésére, hogy felkészüljenek a csatákra. Fontos, hogy a War-ban szereplő bázis NEM ugyanaz mint a játékban szereplő, ezt külön kell kialakítani, és addig úgy marad amíg nem változtatsz rajta. Ha szintet lépsz és új épületekhez jutsz, az külön be kell tenni. Másik fontos dolog, hogy amennyiben valamit fejlesztesz, az az előző szintjével részt vesz a játékban (pl. tornyit fejlesztessz 6-ról 7-re, amíg el nem készül addig 6-os toronyként működik). A Warba a védekező Sqad Center sem ugyanaz mint a játékban, ide egységeket minden felkészülési időszakban lehet kérni és azok a WAR VÉGÉIG MEGMARADNAK NEM LEHET RAJTA VÁLTOZTATNI. Itt még fontosabb, hogy azt küldjük amit az adott járékos kér, mert valószínűleg nem véletlen a kérés. Ezek az egységek minden támadáskor védekeznek. A Drideka is szerepel, akkor is ha éppen fejleszted vagy javítod, és minden támadás után helyreáll, nem kell külön javítani. Ebben az időszakben tudod megnézni az ellenfelek bázisait, hogy el tudd dönteni, milyen stratégiát szeretnél alkalmazni. Jobbra és balra a fenti két fülön folyamatosan tudod követni, hogy kinek hány támadása van még.

WAR:

A felkészülés leteltével kezdődik a játék igazi része. Itt nem működnek az Armory funkciók, csak akkor ha bolygót foglalsz. És mi lenne a lényege? Max 45 pont gyűjthető, itt csillag helyett Uplinkek vannak (parabola antennák), de ugyanúgy működnek mint a csillagok. 50% - 1 pont + Főbázis lelövése még 1 pont + 100% még 1 pont. A lényeg, ha valaki 50%-t elér egy ellenfélnél, és újra 50%-ot csinál valaki ugyanannál a bázisnál akkor ezért már nem jár plusz pont. Hol is rejlik akkor a stratégia? Hát hogy a tagok egymás között a támadásokat hogyan osztják el (ki felelős a bolygókért, ki kit támadjon, stb.) Amelyik csapat 24 óra alatt több pontot gyűjt az a nyertes.

Még nincs vége majd folytatom ha eszembe jut még valami, illetve várom a javaslatokat, hogy mit hagytam ki ami még ide kívánkozik Very Happy
avatar
DarkAngel
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2018. Feb. 25.
Age : 36
Tartózkodási hely : Kaposújlak

http://hunlordwader.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Squad War Leírás

Témanyitás by LordVader on Szomb. Márc. 17, 2018 8:23 pm

Kiválló leírás!! Gratulálok!!!!
avatar
LordVader
WaderSquad
WaderSquad

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2018. Feb. 26.
Age : 39

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.